Home Strand 3 tengerparti strand, ahol a kutyák is fürödhetnek
Szerző: vízpartok

Az Adriai-tenger horvát részén, a Kvarner-öbölben található az exkluzív, a kutyák minden kívánságát leső Monty’s Dog Beach, ahol – és ez nem vicc – a tengerparti kutyabárban sör, gyógytea, rágcsák és egyéb finomságok is kaphatók – természetesen mind-mind a négylábú kedvenceknek.

Helyszín: Podvorska bb, Crikvenica

Olasz tengerpart – Lignano Sabbiadoro

Napernyők, napágyak, homokozók, kutyás fekvőhelyek fedettek és napernyő nélküliek – a Lignano Sabbiadoro strandon bármi bérelhető, amit csak egy igazi strandoló kutya és gazdája megkívánhat. Kutyatréner is van a strand nyitva tartása alatt végig, sőt, állatorvos is jelen van, ha bármi gond akadna pancsolás közben.

A strandon agility-pálya is található, ha a kedvencnek és gazdájának netán itt is olthatatlan vágya lenne arra, hogy gyakorolják az otthon tanult feladatokat.

Dél-Franciaország: Narbonne

A kutyaálmok netovábbja valósulhat meg a dél-franciaországi Narbonne Pláge-on, ahol a szinte végtelen homokos tengerparton fel-alá vágtázhatnak a négylábú vendégek, senkit nem zavarva ezzel.

Amúgy ez a felhőtlen szaladgálás az egész dél-franciaországi tengerparton tilos a kutyáknak – kivétel ez alól ez a kutyás strand.

Kövess minket!