VÍZPARTOK Hírek a forrástól a tengerig

Mindjárt itt a Halloween: Ijesztő vámpír éjszakák a Familyparkban

2023. október 6.

Szerző: vízpartok / Fotó: Familypark, Malac-vasút (c) Familypark/Andreas Hafenscher

A Fertő tó melletti vidámpark idén halloweenkor borzongató éjszakára hív.
hetedhetshop.hu

Az osztrák-magyar határnál fekvő Familypark Ausztria legnagyobb vidámparkja.  2023. október 25-től november 5-ig már 10. alkalommal ad otthont az ország legnagyobb halloweeni látványosságának.

Programok

Halloween alkalmából a vendégek ismét szuperlatívuszokban gazdag show-programra számíthatnak, amelyet kizárólag a park számára fejlesztettek ki. A szokásoknak megfelelően minden nap két gyermekműsor és két esti show lesz. A gyermekműsorban a legkisebb látogatók a park kabalafiguráját, Filippót kísérhetik el egy ijesztő kalandra. A körülbelül 40 perces esti show kicsit sötétebb hangulatú, nemzetközi művészek gondoskodnak libabőrös hangulatról tudásukkal.

Az akrobatikus csúcspontok közé tartozik az ukrán duó a Cyr Wheel-en és a „Finland got Talent” döntőse, Anika Hakala látványos LED-hulahopp karikás mutatványával. Ezek és más fellépők felforrósítják a hangulatot az 1000 fős show-sátorban. A műsorokra jegyek a park online áruházában vásárolhatók.

Kísértetház

Akik idén is be merészkednek a Fekete Mágia Házába, azok új hátborzongató lényekre számíthatnak, akik ott fogják űzni a bajt. A libabőrös és ijesztő pillanatok csak a bátor látogatóknak, 14 éves kortól ajánlott. A belépő ára 3 euró.

Achterbahn Götterblitz (c) Familypark/Andreas Hafenscher

Színes nyüzsgés a parkban

Természetesen a parkban is rengeteg minden történik. A hullámvasutak naponta nyitva vannak, a sétányok mentén pedig meglepő fényeffektek és szokatlan dekorációk várják a látogatókat.

A gyerekműsorok után vámpírok és más ijesztő figurák táncolnak végig a parkon a nagy halloweeni felvonuláson. A kis és nagy látogatók szurkolhatnak a kabalafigurának, Filippónak és ijesztő barátainak, és elkísérhetik őket a portyán.

Egy másik fénypont az Árnyékmágus, aki naponta többször is bemutatja varázslatos művészetét a Stellarium színpadán. Közvetlenül a szomszédban pedig Alex Neumayer fafaragó mester nézheti meg, amint hétköznapi tökökből varázsol ijesztő grimaszokat.

Rekorder tök

Idén is bemutatják Ausztria legnagyobb tökét, amely 884,50 kg-os súlyával új rekordot állított fel. Egy másik, 720,80 kg-os példányt is kiállítanak.

 

Nyitva tartás: 2023.10.25. – 2023.11.5. Gyermek- és esti előadások: 10.26. – 11.4.

Belépők: 

  • Belépőjegy ára 3 éves kortól: 34 € (online).
  • Gyermekműsor: 5 €
  • Esti előadás: 8 €
  • Kísértetház: 3 €

A kapacitáskorlátozás és a nagy kereslet miatt a belépést csak online jeggyel tudják garantálni. Az éves bérlettel rendelkezőknek szintén online foglalásra van szükségük arra a napra, amikor látogatni kívánnak. A helyszíni jegyvásárlás csak a születésnapos gyermekek és a fogyatékkal élők számára garantálható.

Ez is érdekelhet >

Legfrissebb hírek >