Home JóTudni Bérletet vezet be a Wizz Air
Szerző: vízpartok /Fotó: MTI/Varga György
Bérlet jellegű szolgáltatást indít a Wizz Air – írja a Hvg.hu. A légitársaság először Lengyelországba és Lengyelországból induló járatainál, illetve Olaszországon belüli járatain teszi lehetővé a havi fix áron elérhető szolgáltatás igénybevételét.

A MultiPass megváltása után a részt vevő járatokra jegyet már nem kell venni, de extra költség fejében hozzá lehet adni elsőbbségi beszállást vagy 20 kilós feladott poggyászt. A bérletért félévente kell előre fizetni, ami után a felhasználó virtuális zsetonokat kap, amiket beválthat a megfelelő járatokon.

Legfeljebb öt nappal a járat indulása előtt vehető így jegy, és csak a havi számlázási cikluson belülre.

A Wizz Air árat egyelőre nem közölt. A projekt májusban indul.

Kiderültek a részletek

A Wizz Air légitársaság új, bérletszerű szolgáltatására, a Wizz Multipassra a lengyel fly4free.pl portálon keresztül derült fény. A szolgáltatás pillanatnyilag csak Lengyelországból induló nemzetközi járatokra és olasz belföldi járatokra érhető el. Bár a légitársaság még nem erősítette meg hivatalosan a díjszabást, a szolgáltatás várható költségeiről több információ is kiszivárgott.

Még nem jelentette be hivatalosan az új bérletek árát a Wizz Air, de a lengyel weboldal szerint a légitársaság két típusú bérletet kínálhat: egyirányú vagy retúrjegyeket vásárolhatnak az ügyfelek 6 havi előfizetés keretében.

A LENGYEL ALAP BÉRLET HAVI DÍJA 19 500, ILLETVE 39 000 FORINT LEHET, MÍG AZ OLASZ VÁLTOZAT 13 700 ÉS 27 400 FORINTBA KERÜLHET.

Az előfizetők havonta egyszer válthatnak repülőjegyet (egyirányú vagy retúr) 5 nappal a járat indulása előtt. A bérlet további szolgáltatásokkal bővíthető, mint például elsőbbségi beszállás vagy feladható poggyász, természetesen plusz költségek ellenében

Kövess minket!