Home Utazási hírek Bécsből trópusi paradicsomok váltak elérhetővé
Szerző: Vízpartok / Fotó: Cebu (c) flickr/anna_b

A magyar utasok körében is népszerű desztinációk Budapestről bécsi, frankfurti és amszterdami csatlakozásokkal érhetők el Tajpejen keresztül.

A China Airlines közvetlen járatot indít a „Dél Királynőjének” hívott városba, Cebuba.

A légitársaság már évek óta üzemeltet menetrendszerű járatokat a Tajpej-Manila és a Kaohsiung-Manila útvonalakon, most a Cebura történő rendszeres járatok bevezetésével már heti 21 járatot indít a Fülöp-szigetekre.

A China Airlines számára nemcsak a Fülöp-szigetekre utazni és kikapcsolódni érkező tajvani turistáknak nyújt szolgáltatást, hanem az átutazó utasok piacát is megcélozza, ugyanis Cebu népszerű célállomás a nemzetközi utazók körében.

Cebu a Fülöp-szigetek második legnagyobb városa, és a „Dél királynője” városaként emlegetik. Gazdag kulturális, történelmi és természeti örökségéhez olyan látnivalók tartoznak, mint a Magellán-kereszt és a Basilica del Santo Nino, valamint a világörökségi listán szereplő Bohol Chocolate Hills. A déli trópusi éghajlatnak köszönhetően bármelyik időpont alkalmas a látogatásra.

Az új Cebu járat mellett januártól új járat indul a vietnami Da Nang-ba, majd a thaiföldi Chiang Mai-ba is. Mindegyik célállomásra heti négy közvetlen járat fog közlekedni. A délkelet-ázsiai útvonalak járatsűrűségét is növelik, beleértve a Tajvan középső és déli részéről induló járatokat is. A Taichung-Ho Si Minh-város útvonalon ismét heti négy járat közlekedik majd, a Kaohsziung-Manila útvonalon heti háromra növelik a járatok számát.

November 16-tól a China Airlines heti kettőre növelte járatsűrűségét a Tajvan-Palau útvonalon a teljesen új A321neo típusú utasszállító repülőgéppel. Palau a Csendes-óceán nyugati részén található, és gyakran „a szivárvány vége” néven emlegetik. 340 szigetből áll, és tengeri erőforrásokban igen gazdag. Számos látnivaló csalogatja az ide látogatókat, amely a világ legkülönlegesebb természeti látnivalói közé tartozik, mint például a Milk Lake, a Big Drop-off, a Clam City és a Soft Coral, ami az utazóknak az ország szürreális, víz alatti szépségét mutatja be. A kék vizű Milk Lake az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.

 

Kövess minket!