Home Nyaralóhelyek Népszerű török nyaralóhelyre indít járatot a Wizzair
Szerző: MTI / Fotó: A Wizz Air légitársaság járata felszáll a Debrecen Nemzetközi Repülőtérről 2022. október 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Török célpontok

A Wizz Air törökországi járatokkal bővíti a magyarországi kínálatát a következő hónapokban.

Az új járatok közül a Budapestről naponta közlekedő isztambuli kezd a legkorábban, március 31-én. A többi gép úticélja Antalya, ahová május 24-től Budapestről hétfőnként, szerdánként és péntekenként, június 10-től Debrecenből keddenként és szombatonként indulnak a gépeik.

Antalya a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

A jegyeket már meg lehet venni a Wizz Air honlapján és a telefonos alkalmazásában.

Új járatok Szaúd-Arábiába

A légitársaság a múlt héten Szaúd-Arábiába indított két új járatot (hetente kétszer Rijád és Dzsidda városába) a magyar fővárosból, ezekkel együtt már 10 célállomásuk van Magyarországról a Közel-Keletre. Áprilistól a Perzsa-öbölnél található Dammámba is el lehet majd jutni a Wizz Air repülőivel. A kínálat tavaly bulgáriai, görögországi, németországi úticélokkal bővült, emellett Máltán leányvállalatot alapítottak, és ugyancsak 2022-ben az olaszországi bázisukat is bővítették.

Kövess minket!