Home Utazási hírek Két mesés szigettel köti össze Budapestet a Wizz Air
Szerző: Vízpartok

Szantorini Görögországban a hetedik, míg Menorca Spanyolországban a tizenhatodik desztinációja lesz a légitársaságnak a magyar fővárosból.

Mindkét új járatra 10 190 forinttól (29.99 EUR) foglalhatók jegyek.

A két európai sziget vonzó célpont lehet azoknak a szabadidős utazóknak, akik napsütésre, hullámokra és homokos partokra vágynak a nyáron.

Szantorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb üdülőhelye, amely július 15-től a Wizz Air közvetlen járatával is elérhető. A görög sziget mesés kilátása, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete egy festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat.

Július 18-tól pedig Európa nyugati felén a spanyol Baleár-szigetekhez tartozó Menorca (Mahón) várja a Budapestről utazókat. Menorca szigete remek kikapcsolódást nyújthat azok számára, akik kellemes melegre és homokos strandok bő kínálatára, esetleg egy látványos kerékpártúrára vágynak.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével igent mond a repülésre, és szigorított egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a Wizz Air pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

A vírushelyzethez kapcsolódó korlátozások lazításával párhuzamosan a Wizz Air számos bázisát újraindította, és kapacitásainak fokozatos bővítésével dolgozik azért, hogy minél több ember számára tegye újra elérhetővé a megfizethető utazás élményét.

Kövess minket!