Home Utazási hírek Újra lesz mobil szauna a Duna-parton

2014 és 2019 között egyszer már működött egy Mobil Szauna, amit egy igazán különleges formájú Steyr kisbusz átalakításával hozott létre az egyesület. A fatüzelésű miniszauna hat télen keresztül nyújtott felejthetetlen Duna-parti élményeket a szaunázni vágyóknak, azonban az élet úgy hozta, hogy ennek a Valyo-s kisbusznak Pozsonyba kellett költöznie.

Idén az Egyesület úgy döntött, hogy – a hiányt pótlandó – egy új Mobil Szaunát épít közösségi finanszírozás segítségével. A terv megvalósításához összesen 5 millió forintot szeretnének összeszedni, az adományokért cserébe a Valyo pedig nem csak megépíti az új szaunát, hanem a hozzájárulások mennyiségének függvényében különböző ajándékokkal kedveskedik minden adományozó számára.


A Város és folyó (Valyo) Egyesület célja, hogy a Dunát és a városban élő embereket közelebb hozzák egymáshoz. Könnyen megközelíthető Duna-partot, szabadidős területeket és programokat kezdeményeznek, illetve szerveznek a városi folyópartokra. Nekik köszönhetjük – többek között – például a Szabihidat, a Római Szabadstrandot, legutóbb pedig az Árasztó partot Albertfalván.

Kövess minket!